Yoga

Yoga

Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent 'eenheid' of ’verbinden’. Het gaat om het verbinden van lichaam en geest en dat doe je d.m.v. de ademhaling. Door een combinatie van lichamelijke oefening, ademhaling en concentratie wordt deze eenheid bereikt. De yoga-oefeningen (asana's) geven kracht, energie en zorgen voor vitaliteit en ontspanning. Hierbij is de adem heel belangrijk! Bij Sprankel kun je sprankelende yoga doen, Dru Yoga, vooral gericht op het hart, waar je licht en blij van wordt of rustgevende yoga, Yin yoga, dat diep ontspant en zorgt voor soepele gewrichten!

Dru Yoga

Dru yoga heeft overeenkomsten met andere yogavormen, maar ‘smaakt’ net iets anders. Het is een meer beweeglijke, vloeiende yoga. Net als in het leven waarin alles in beweging is en voortdurend verandert.

Lees verder

Yin Yoga

Yin yoga is yummie! Heerlijk ontspannend, en soepel makend…. Een rustige vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden. Yin yoga focust op het versterken en versoepelen van bindweefsel, de gewrichten en activeren van energiebanen.

Lees verder

ZomerYoga

In de zomer op vakantie in Vrouwenpolder of omgeving? Ervaar een strandyoga les met Sprankel! Heerlijk, met je voeten in het zand, de wind door je haar, de zilte lucht en uitzicht op zee…. Een bijzondere ervaring.

Lees verder

BedrijfsYoga

Wilt u sprankelende werknemers zonder stress? Dan is Sprankel Bedrijfsyoga een geschikte keus! De houdingen, bewegingen en ademoefeningen van Dru yoga zorgen voor ontspanning, (innerlijke) kracht en een verfriste geest!

Lees verder

Workshop (Yoga)

Zoekt u een sprankelend bedrijfsuitje? (aan zee) Of heeft u een feest (famillie of vrienden), bedrijfsfeest, sportdag? Op aanvraag geef ik rustige of sprankelende workshops: Dru Yoga, Yin Yoga, Dru&Yin Yoga of Yoga&Dansimprovisatie.

Lees verder