Over Saskia


Over Saskia:

Vroeger al had ik een passie voor bewegen; buiten spelen, avonturen beleven, ravotten, en ook dansen!

Maar toen kwam ik achter de schoolbankjes terecht… en later in een baan achter de computer.

Een groot persoonlijk verlies werd een keerpunt in mijn leven. Tijd om naar mijn hart te luisteren. Ik leefde teveel vanuit mijn hoofd. Mijn gezondheid ging hard achteruit. Een kans en les om dichterbij mezelf te komen. Ik ontleende kracht aan Dru Yoga en meditatie. En gelukkig, kan ik nu ook weer genieten van dans! Het geeft me kracht en vreugde, wat ik graag met anderen deel.YINFOTO STRAND

Ik verhuisde in 2011 naar Zeeland omdat ik zó van de zee houd… Het landschap hier geeft me rust en energie!

Beweging; spelen, dans en yoga zijn nog steeds mijn passie, maar ook experimenteren met dans/beweging en andere kunstdisciplines. Ik heb een creatieve en onderzoekende geest.

In mijn lessen maak ik graag gebruik van mijn creativiteit, al is het heel subtiel.

Daarnaast voer ik graag een goed gesprek en houd me bezig met de Dialoog.

Naast levenservaringen heb ik leerervaringen: een jaar Psychologie aan de universiteit, Dansexpressie aan de dansacademie, introductiecursus Bewegings Expressie Therapie, Pilates level 1, opleiding Dru Yoga bij Dru Netherlands en nog vele cursussen/workshops op het gebied van beweging zoals Iyengar Yoga, Tai Chi, Body Weather Laboratory (Japanse experimentele bewegingsvorm), Beeldtheater, veel Afrikaanse dansworkshops en 5 ritmes dansworkshops. In 2015 en -16 heb ik me tevens in Yin Yoga verdiept bij Joe Barnett en in Yoga&Aplomb van Maartje van Hooft (in je lood komen en zijn)

Mensen zelf laten ontdekken hoe het is om te bewegen, ze daar enthousiast voor zien worden. Zien hoe iemand het ervaart om zijn/haar lijf te voelen is mijn drive.

Als je je lichaam in beweging zet, komt ook je geest in beweging…

Ik nodig je uit om mee te bewegen….!

<3 Saskia